کشور دومینیکا به طور رسمی مشترک المنافع دومنیکا نام دارد و یک کشور جزیره ای در کارائیب است. پایتخت دومینیکا روزو است که در ضلع غربی جزیره واقع شده است. این مکان از نظر جغرافیایی به عنوان بخشی از زنجیره جزایر بادگیر در مجمع الجزایر آنتیل های کوچک در دریای کارائیب قرار گرفته است. زلان رسمی مردم انگلیسی است و واحد پول این کشور کوچک دلار کارائیب شرقی می باشد. طوطی سیسرو، همچنین به عنوان امپراطوری آمازون شناخته می شود و فقط در دومنیکا یافت می شود، پرنده ملی جزیره است و روی پرچم ملی دومینیکا حک شده است. که یکی از تنها دو پرچم ملی است که حاوی رنگ بنفش است (دیگری نیکاراگوئه). این کشور عضوی از کشورهای مشترک المنافع، سازمان ملل، سازمان کشورهای آمریکایی و جنبش عدم تعهد است.
کشور دومینیکا برای اولین بار در دوران اولیگوسن تقریباً 26 میلیون سال پیش از دریا بیرون آمد و این جزیره یکی از آخرین جزایر کارائیب است که با فعالیت آتشفشانی شکل گرفته است.
ساکنان بومی پیش استعمار دومینیکا مردم جزیره کارائیب بودند، که تصور می شود جمعیت قبلی آراواک را بیرون رانده است. کارائیب ها این جزیره را Wai‘tu kubuli می نامند، که به معنی بدن او بلند است. کریستوفر کلمبوس که به اسپانیا می رفت، این جزیره را دومینیکا نامید، زیرا اصطلاح لاتین دومینیکا را برای یکشنبه بکار می برند، روزی که اسپانیایی ها برای اولین بار این جزیره را در نوامبر 1493 دیدند. برخی از استعمارگران اسپانیایی در اینجا ساکن شدند. اما، با ورود کاوشگران و مهاجران اروپایی به منطقه، پناهندگان بومی جزایر اطراف، دومینیکا را مستقر کردند و مهاجران اسپانیایی را بیرون راندند. در عوض اسپانیایی ها مناطق دیگری را کنترل کردند که کنترل آنها آسان تر بود و منابع طبیعی بیشتری داشتند.
اسپانیا موفقیت چندانی در استعمار دومنیکا نداشت. در سال 1632، کمپانی فرانسوی ادعا می کند که آن و دیگر آنتیل های کوچک" را برای فرانسه ادعا کرده است، اما هیچ اشغال فیزیکی رخ نداده است. بین سال های 1642 و 1650 مُبَلِغ فرانسوی ریموند برتون اولین بازدید کننده منظم اروپایی از این جزیره شد. جزیره دومینیکا توسط آراواك كه از قرن پنجم از آمریكای جنوبی وارد شده بود، آباد شد. بعداً توسط اروپایی ها، عمدتا توسط فرانسه از دهه 1690 تا 1763، مستعمره شده بود. بریتانیا در سال 1763 پس از جنگ هفت ساله آن را تصاحب کرد و به تدریج انگلیسی را به عنوان زبان رسمی دومینیکا انتخاب کردند. این جزیره در سال 1978 به عنوان جمهوری استقلال یافته اعلام استقلال کرد.
جغرافیا و آب و هوای دومینیکا
جزیره دومینیکا در نزدیکی گوادلوپ در شمال غربی و مارتینیک در جنوب و جنوب شرقی واقع شده است. مساحت این کشور 750 کیلومتر مربع است و بالاترین نقطه آن مورن دیابلوتین است که در ارتفاع 1444 متری قرار دارد. جمعیت طبق سرشماری سال 2019، 71.808 نفر بوده است.
دومینیکا به دلیل محیط طبیعی خود "جزیره طبیعت کارائیب" لقب گرفته است. این جزیره کوچکترین جزیره در آنتیل های کوچک است و در واقع با فعالیت زمین گرمایی-آتشفشانی هنوز هم در حال شکل گیری است، که دومین چشمه آب گرم جهان به نام دریاچه جوشش را در خود جای داده است. این جزیره دارای جنگل های بارانی کوهستانی سرسبز است و محل زندگی بسیاری از گیاهان نادر، حیوانات و گونه های پرندگان است. در بعضی از مناطق ساحلی غربی مناطق xeric وجود دارد، اما بارش شدید در داخل کشور رخ می دهد.
دومینیکا جزیره ای در لسر انتیلس و عضو کشورهای مشترک المنافع است که آب و هوای استوایی، گرم و مرطوب دارد. از ژانویه تا اواسط آوریل هوای گرم و خشک و از اواسط ژوئن تا اواسط نوامبر آب و هوای داغ، مرطوب و بارانی دارد.
دومینیکا به عنوان “جزیره طبیعی کارائیب” شناخته شده است و بهشتی جاودانه برای غواصان، مسافران و طبیعت گردان به به شمار می رود. این جزیره دارای منظره های آتشفشانی جالب با بلندترین کوه های کارائیب شرقی، جنگل های با شکوه، آبشارها، دریاچه ها، دره ها، رودخانه ها و چشمه های آب گرم است. و خط ساحلی ناهموار متشکل از روستاهای ساحلی و سواحل ماسه ای را داراست.
- پارک ملی مورن ترویس پیتون
- دریاچه بویل
-
آبشار ویکتوریا
-
آبشار ترافالگار
-
پارک ملی کابریت
اگر قصد مهاجرت به منطقه کارائیب را دارید باید بدانید که کشور دومینیکا امن ترین منطقه در کارائیب برای مهاجرت و زندگی به شمار می رود. برای مهاجرت به این کشور طرق مختلفی وجود دارد که بهتر است به بررسی آن ها بپردازید و بهترین روش را با توجه به شرایط خود و اعضای خانواده انتخاب کنید.
- مهاجرت از طریق تحصیل
- مهاجرت از طریق کار در دومینیکا
- مهاجرت از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری
- مهاجرت از طریق ازدواج با فردی با تابعیت کشور دومینیکا
- مهاجرت از طریق درخواست شهروندی و پاسپورت از دولت دومینیک
- مهاجرت از طریق خرید ملک
پروژه معروف و دوست داشتنی اخذ تابعیت و پاسپورت دومینیکا (Dominica Passport) در سال ۱۹۹۳ معرفی شد.این برنامه در سال های ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ در مجله فایننشال تایمز به عنوان بهترین برنامه اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری شناخته شد.
دریافت و اخذ پاسپورت دومینیکا از طرق مختلفی انجام پذیر است. هرچند به دلیل اقتصاد نه چندان قوی این کشور، توصیه می شود با آگاهی و مطالعه کامل نسبت به انتخاب این کشور اقدام کنید اما در کل برای دریافت پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری، ۲ روش قابل اجراست که در این جا به آن ها اشاره می کنیم
روش اول:
پرداخت کمک بلاعوض به دولت دومینیکاست.
روش دوم:
خرید ملک در پروژه های تعیین شده در دومینیکا.
کشور دومینیکا، جزیرهای در دریای کارائیب است. نام رسمی آن کشور همسود (مشترکالمنافع) دومینیکا و پایتخت آن روسو است. دومینیکا در ۳ نوامبر ۱۹۷۸ از بریتانیا اعلام استقلال کرد.
واحد پول این کشور دلار کارائیب شرقی است و زبان رسمی این کشور انگلیسی است اما زبانهای کریول دومینیکایی و فرانسوی نیز به عنوان زبانهای گفتاری استفاده دارند. کشور دومینیکا به خاطر طبیعت دستنخوردهای که دارد «جزیره طبیعت کارائیب» نامیده شدهاست. دومینیکا در جنوب گوادلوپ و در شمال مارتینیک واقع شده؛ مساحت دومینیکا ۷۵۰ کیلومتر مربع و جمعیت این کشور ۷۱.۸۰۸ نفر (در سال ۲۰۱۹) است. که از این تعداد ۸۶٫۸٪ از مردم، سیاهپوست هستند. طوطی شاهی پرنده ملی این جزیره است و نگاره آن بر روی پرچم دومینیکا نیز نقش بسته است.
جزیره دومینیکا از دیدگاه زمینشناسی جوانترین جزیره آنتیل کوچک است و به این خاطر فعالیتهای آتشفشانی و زمینگرمایی هنوز در آن دیده میشود. دریاچه جوشان، که دومین چشمه آبگرم دنیا است در دومینیکا واقع شدهاست. همچنین اقتصاد دومینیکا کاملاً به گردشگری، کشاورزی و اخذ مالیات وابسته است. کشف این جزیره در تاریخ ۳ نوامبر ۱۴۹۳ بود.
اعتبار پاسپورت کشور دومنیکا
داشتن اطلاعات در مورد اعتبار پاسپورت کشور دومینیکا، از جمله موارد مهم و تاثیرگزار در انتخاب این کشور برای اقامت و مهاجرت محسوب می شود. پاسپورت کشور دومینیکا نیز از لحاظ اعتبار پاسپورتش در رتبه ۳۶ دنیا قرار گرفته است و با پاسپورت این کشور امکان سفر بدون ویزا به ۴۶ کشور جهان وجود دارد. همچنین برای ۳۲ کشور جهان با پاسپورت دومینیکا در بدو ورود به مرز ویزا صادر خواهد شد و برای ۱۱۷ کشور دیگر نیز احتیاج به اخذ ویزا خواهید داشت.